Hans Vissenberg   Mijn eerste poging om muziek te maken stamt uit de "kweekschooltijd" waar ik probeerde aangename klanken uit een blokfluit te ontlokken. In deze tijd rezen in Eindhoven de "rock-bandje" uit de grond. Zo zette ik met vrienden de eerste schreden op het podium nu als slagwerker. Zonder opleiding of voorkennis om de doodeenvoudige reden dat ik mijn handen nooit stil kon houden. (Ik mocht in die tijd ook nooit mee uit eten daar ik het bestek niet met rust kon laten). In wisselende samenstellingen heb ik zo enkele jaren gedrumd. Na tien jaar Mares zocht de Bonte Avond Cabaretgroep "NASMAAK" een ritmische begeleider (ik dus). De stokken achter het drumstel weer opgevat wat echt niet meeviel. Weer later, bij de heroprichting van de formatie "Dik d'r Neffe", werd ik gevraagd hierin deel te nemen. Hier geen drumstel maar was het de bedoeling dat ik een trommeltje om mijn nek zou hangen, wat ook weer een nieuw fenomeen voor mij was. Aangezien ik geen echtpaar was, moest echtgenote Wilma ook mee komen spelen. Nu sla ik er al weer ruim 15 jaar vrolijk op los in deze fantastische groep. 
          
Jeanine van Dijk   Sinds de oprichting van Dik d`r Neffe in 1988 speel ik op de dikke trom. Ik had totaal geen muziekervaring, behoudens de muzieklessen vroeger op school, maar door mijn gevoel voor ritme viel mijn keuze op dit instrument. Na ruim 19 jaar bevalt me dit nog steeds heel goed. In de loop der jaren zijn er de nodige leden vertrokken en nieuwe gekomen. De huidige samenstelling, een mix van jong en "oud", is een bijzonder gezellige club, waarbij ik het gevoel heb, dat we hiermee nog jaren vooruit kunnen! 
          
Thea Vullers   Vanaf 1999 ben ik lid van Dik d'r Neffe. Omdat ik heel vroeger ook iets aan slagwerk heb gedaan lag het voor de hand dat ik dat weer zou oppakken. 
          
Irmgard van Seggelen   Lid sinds 16 september 2018